کوکی گردو و کشمش؛ شیرینی پرمغز


ماهنامه کیک و شیرینی: این کوکی گردو و کشمش بسیار خوشمزه و ساده است و به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید.

مواد لازم:

  • گردو (خردشده): ۲ پیمانه
  • کشمش: یک دوم پیمانه
  • کره (به دمای محیط رسیده): ۲۲۵ گرم
  • شکر: ۱۰۰ گرم
  • شکر قهوه ای: ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • نشاسته: یک قاشق سوپ خوری
  • پودر کاکائو: ۳ قاشق سوپ خوری
  • بیکنیگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • چیپس شکلات: یک پیمانه

 

کوکی گردو و کشمش؛ شیرینی پرمغز! 

طرز تهیه:

۱٫ کره و شکرها را در ظرف مناسبی با همزن آنقدر بزنید تا یکدست شوند.

 

۲٫ تخم مرغ و زرده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.

 

۳٫ آرد، وانیل، نشاسته، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را اضافه و مخلوط کنید.

 

۴٫ گردو، کشمش و چیپس شکلات را اضافه کنید و مواد را به کمک لیسک مخلوط کنید تا خمیر سفت و یکدستی حاصل شود.

۵٫ به کمک اسکوپ بستنی گلوله هایی از خمیر جدا کنید و با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و کمی روی آنها فشار وارد کنید تا پهن شوند.

۶٫ سینی فر را حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کوکی ها بپزند.

 

۷٫ آنها را از فر درآورید و پس از خنک شدن سرو کنید.

پیشنهاد:

در صورت تمایل می توانید روی کوکی ها را با شکلات تلخ و شکلات سفید ذوب شده تزیین کنید.