ژله سبزه عید، دسر سفره‌های نوروزی


وب سایت سرآشپز پاپیون: یکی از ژله های مناسب و جالب برای سفره هفت سین و همچنان پذیرایی در مهمانی های عید نوروز ژله سبزه ست.

مواد لازم:

  • ژله آلوئه ورا ۱ بسته
  • خامه‏ صبحانه ۵ قاشق غذا خوری
  • رنگ خوراکی سبز به مقدار لازم
  • آب جوش ۱ لیوان
  • آب سرد ۳/۴ لیوان

 

ژله سبزه عید
طرز تهیه:

۱- ابتدا یک بسته ژله آلوورا رو داخل یک لیوان آب جوش ریخته و روی بخار کتری قرار دهید خوب هم بزنید تا همه دونه های ژله کاملا در آب حل شود.

۲- سپس ۳/۴ لیوان آب سرد به ژله اضافه کنید

۳- ژله رو داخل ظرف شیشه ای یا یکبار مصرف شفاف که از پشت مشخص باشه ریخته در یخچال قرار دهید تا کاملا ببنده

۴- خامه صبحانه رو با چند قطره رنگ خوراکی سبز مخلوط کنید تا به رنگ دلخواه برسید

۵- خامه رو داخل سرنگ بکشید سپس سرنگ رو کمی فشار داده تا هوای اضافی داخل سرنگ خارج بشه و موقع تزریق به مشکلی بر نخورید

۶- سرنگ رو داخل ژله کاملا بسته شده فرو کنید و موقع خارج کردن سر سرنگ رو آروم فشار داده تا خامه داخل ژله تزریق بشه این کار رو در تمام سطح ژله تکرار کنید تا همه جای ژله پر بشه

۷- از پشت ظرف نگاه کنید اگر جایی خالی مونده تزریق کنید تا پر بشه حالا هم میتوانید همینطور ژله رو برگردونید

۸- هم میتوانید به سلیقه خود یک بسته ژله (سفید یا سبز یا قرمز) رو با یک لیوان آب جوش مخلوط و حل کرده و بهش دو قاشق خامه اضافه کنید و یک لایه روی ژله بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببنده بعد ژله رو از ظرف خارج کنید و ربان ببندید.

سایر نکات:

اگر از ظرف شیشه ای استفاده کردید قبل از ریختن ژله ظرف رو خیس کنید بعد ژله رو ریخته و آماده کنید در انتها ژله رو از یخچال بیرون آورده و اجازه دهید ظرف از دما بیفته بعد داخل آب ولرم قراردهید تا ژله از ظرف جدا بشه اگه مستقیما ظرف رو از یخچال در آورده و در آب گرم قرار دهید ظرف میشکنه.