نان باگت با قارچ و پنیر، ساده و لذیذ


نان باگت با قارچ و پنیر، ساده و لذیذاختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک پیش غذای ساده و مورد علاقه‌ی کودکان آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

نان باگت با قارچ و پنیر، ساده و لذیذ

مواد لازم:
نان باگت: ۶ عدد

قارچ خرد شده: یک پیمانه

پنیر موزارلا: نصف پیمانه

کره: ۵۰ گرم

سس مایونز: نصف پیمانه

پیاز خرد شده: یک عدد

اوریگانو: یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

نان‌های باگت را برش‌های عرضی داده و در کناری قرار می‌دهیم. پیاز را تفت داده و قارچ را به آنها اضافه می‌کنیم پس از آنکه کمی نرم شدند، آنها را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم خنک شوند.

حالا سس مایونز، نیمی از پنیر، نمک و فلفل و اوریگانو را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. سینی فر را چرب می‌کنیم و برش‌های نان باگت را داخل آن می‌چینیم. داخل نا باگت‌ها را کمی چرب و از مخلوط قارچ پر می‌کنیم. بقیه‌ی پنیر را روی نان باگت‌های پر شده با قارچ می‌ریزیم. سینی را داخل فر قرار داده و صبر می‌کنیم تا پنیرها آب شوند سپس آن را از فر خارج می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: yumyume