طرز تهیه‌ی رولت گوشت و سبزیجات


طرز تهیه‌ی رولت گوشت و سبزیجاتاختصاصی تابناک باتو؛ رولت گوشت و سبزیجات، انواع مختلفی دارد. امروز برای شما روش تهیه‌ی یکی از انواع این رولت خوشمزه را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این رولت تابه‌ای، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی رولت گوشت و سبزیجات

مواد لازم:

تخم مرغ: ۶ عدد

سبزیجات معطر (گشنیز، ترخون، جعفری، نعنا): ۵۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده: نیم کیلو

نمک: یک و نیم قاشق مرباخوری

ادویه: یک قاشق مرباخوری

آرد: دو قاشق غذاخوری

زرشک: سه قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده: سه قاشق غذاخوری

روغن مایع: دو سوم لیوان

طرز تهیه:

تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. سبزیجات معطر خرد شده را به همراه گوشت چرخ کرده، نمک، ادویه، آرد، گردو و زرشک اضافه می‌کنیم. مواد را خوب مخلوط می‌کنیم. مایه‌ی به دست آمده شبیه به مایه‌ی کتلت می‌شود.
روغن را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم. وقتی روغن داغ شد، مواد رولت را کاملا کف ماهیتابه پهن می‌کنیم. وقتی که یک طرف رولت خودش را گرفت با کمک دو قاشق به آرامی مواد را رول می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا اطراف آن هم سرخ شود. 
وقتی رولت کاملا سرخ شد، آن را در ظرفی قرار داده، به دلخواه برش می‌دهیم.

تنظیم: تابناک باتو

گردآوری: ع.نجفی