ساندویچ مرغ به سبک مکزیکی


ساندویچ مرغ به سبک مکزیکیاختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یکی از انواع ساندویچ‌های مرغ را آموزش دهیم. این بار برای شما خوبان ساندویچ مرغ به  سبک مکزیکی را در نظر گرفته‌ایم. با ما همراه باشید.

ساندویچ مرغ به سبک مکزیکی

مواد لازم:

سینه‌ی مرغ: سه عدد
نان لواش: به میزان لازم
پیاز: یک عدد
سیر: دو حبه
گوجه فرنگی: سه عدد
پنیر چدار: یک پیمانه
نمک، فلفل سیاه و پودر زیره: به میزان لازم
قارچ: یک پیمانه

طرز تهیه:

پیاز، گوجه فرنگی و قارچ را جداگانه به شکل نگینی خرد می‌کنیم.

پیاز را به همراه سیر رنده شده با کمی روغن تفت می‌دهیم. وقتی پیاز طلایی رنگ شد، گوجه فرنگی و قارچ را به آن اضافه کرده و تفت دادن را به مدت سه دقیقه ادامه می‌دهیم.

سینه‌ی مرغ را خرد کرده، نمک و فلفل و زیره به آن اضافه کرده و با کمی روغن روی حرارت تفت می‌دهیم.

سینه‌ی مرغ تفت داده شده را به مخلوط پیاز و گوجه و قارچ را به همراه پنیر به آن اضافه کرده و خوب را هم می‌زنیم.

نان را به شکل دایره یا مربع برش داده و از مواد داخل آن قرار داده و آن را می‌پیچیم. ساندویچ‌های آماده را داخل سینی فر که از قبل چرب کرده بودیم، قرار می‌دهیم. کمی پنیر روی ساندویچ ها ریخته و آنها را داخل فر قرار می‌دهیم تا جایی که فقط پنیرها آب شوند.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: yumyume