دستور پخت مافین کدو حلوایی


مجله سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه مافین کدو حلوایی را آورده ایم. این مافین راهی عالی و خوشمزه است تا به وسیله آن کودکان را به خوردن کدو حلوایی ترغیب کنیم.

مواد مورد نیاز

  • آرد (الک شده): ۲۱۰ گرم
  • کدوحلوایی: ۲۵۰ گرم
  • شکر: ۱۵۰ گرم
  • شیر: یک سوم پیمانه
  • کره (به دمای محیط رسیده): ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • بیکینگ پودر (الک شده): ۲ ق چ
  • پودر دارچین: ۱ ق چ
  • نمک: ۱ پنسه
  • پودر دارچین و پودر شکر: به میزان لازم

 

 مافین کدو حلوایی

روش پخت

۱٫ پوست کدوحلوایی را بگیرید و بپزید.

۲٫ داخل قالب های مافین را با کپسول های کاغذی بپوشانید.

۳٫ شکر و کره را به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا سبک و یکدست شود.

 

۴٫ سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن بیفزایید.

 

۵٫ بعد وانیل و شیر را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط شود.

۶٫ آرد، بیکینگ پودر، پودر دارچین و نمک را با هم الک کنید. سپس آن را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

۷٫ کدوحلوایی پخته شده را داغ داغ رنده کنید. بعد آن را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

۸٫ یک سوم قالب های مافین را با مواد پر کنید. سپس آن ها را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید تا پخته و طلایی رنگ شود. بعد از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.

۹٫ پودر دارچین و پودر شکر را روی مافین ها الک کرده و سرو کنید.