دستور پخت شیرینی تمشک و لیمو


ماهنامه کیک و شیرینی: این شیرینی یک دسر متفاوت و مقوی و خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

 

میزان سرو: ۲۰ الی ۲۵ عدد

مواد لازم خمیر:

  • کره (به دمای محیط رسیده): ۱۲۵ گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • پودر شکر: ۵۰ گرم
  • پوست رنده شده لیموسنگی: ۲ عدد
  • آب لیمو سنگی: یک عدد
  • بیکینگ پودر: یک ق چ
  • وانیل: یک ق چ
  • آرد: به مقدار لازم

مواد لازم میانی:

  • تمشک (یخ زده): ۱۵۰ گرم
  • مربای تمشک: ۲ ق س

مواد لازم رویه:

  • پودر شکر: به مقدار لازم

 

 شیرینی تمشک و لیمو

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه خمیر، کره، تخم مرغ و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید آرد را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را به خوبی ورز دهید و سپس به دو قسمت مساوی تقسیم کنید هر قسمت خمیر را به ضخامت نازک روی سطح کار پهن کنید دایره هایی به اندازه نعلبکی از خمیر قالب بزنید.

طرز تهیه مواد میانی:

تمشک یخ زده را حدود ۱۰ دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید و سپس با مربای تمشک مخلوط کنید. این مخلوط را یک طرف دایره های خمیر قرار داده و طرف دیگر را روی آن تا کنید و لبه های خمیر را محکم کنید آنها را به سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی انتقال داده و به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند. شیرینی ها را از فر درآورید و روی آنها پودر شکر بپاشید و سرو کنید.